AK Parti Meram'ın acı kaybı! Ahmet Akın Hakk'a yürüdü

AK Parti Meram'ın acı kaybı! Ahmet Akın Hakk'a yürüdü

Konya'nın sevilen isimlerinden AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akın vefat etti

Konya'nın sevilen isimlerinden AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akın geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sosyal medya hesabından, ''Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Akın kardeşime Allah'tan rahmet, ailesine ve teşkilat mensuplarımıza başsağlığı diliyorum. Bizler iyi bilirdik. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Mekanı cennet olsun'' ifadelerini kullandı.

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm camiamızın başı sağolsun. Naifliği, kibarlığı, dava ve gönül adamlığı ile bizde ayrı bir yeri olan Ahmet Akın kardeşimizi geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik maalesef. Rabbim rahmet eylesin,cennetinde cem eylesin. Sevenlerine, ailesine ve yakınlarına sabırlar ihsan eylesin" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.