AK Parti Meram’da Dolular dönemi! İşte yönetim!

AK Parti Meram’da Dolular dönemi! İşte yönetim!

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi'nde, Bera otelde yapıldı.

 

 

 Tek liste ile gidilen kongrede Mustafa Dolular üyelerin tamamının oyunu alarak başkanlığı seçildi. Divan başkanlığını AK Parti milletvekili Abdullan Ağralı yaptığı genel kurula Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İl Başkanı Hasan Angı, Milletvekilleri Uğur Kaleli, Leyla Şahin Usta, Halil Etyemez, Ziya Altunyaldız, Hüsniye Erdoğan, üyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Delegeler ve çok sayıda davetli katıldı. Kongrelerin birliğin ve beraberliğin pekiştirilmesine vesile olduğunu dile getiren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Milletimize hizmet etmek  bizim davamızda vardır. Bu konuda ilçe teşkilatlarımızla etle tırnak gibi çalışıp hizmet ettik. İç politikada pek çok seçim geçirdik  bu seçimlerle hamt olsun Meram’da güzel oy oranlarıyla birlikte yolumuza devam ettik. Bu seçimlerimizde de görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ak-parti-meram--(7).jpg

Dünün Konya’sı ile bugünün Konya’sı arasında büyük bir fark bulunduğu ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ilk göreve geldiğimiz dönemde şu anda görevde olan arkadaşlarımızın bir bölümü ile birlikte çalışmaya başladık.  AK Parti belediyeciliği ile birlikte Konya’nın bu yürüyüşü hızlanarak devam etti ve çok farklı bir konuma geldi. Dünün tek merkezli Konya’sı bugün çok merkezli bir konuma yükseldi. Konya artık dünya şehirleriyle yarışır hale geldi” diye konuştu. Ak Parti Karatay Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresinde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Bugün bu kongreyi Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz'daki duruşu sayesinde yapabiliyoruz. Yerel çalışmalardan dolayı oy kaybına meydan vermemek için vekillerimizle, teşkilatımızla olanca gayretimizle çalıştık. Bugün Karatay'da her 10 kişiden 9'u Ak Parti'ye oy ve destek veriyor. Bu  oran az bir oran değil. Bugün yönetimdeki bir çok kardeşimle beraber çalıştık inşallah yeni bir dönemde yine çalışıp milletimize hizmet edeceğiz" dedi.

Daha sonra konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,  Milletin her zaman kendilerine yoldaş olduğunu söyledi. Türkiye'de mili iradenin tesis edilmesinde milletin imzası olduğuna değinen Elvan, 80 yılda yapılandan daha fazla yatırımın AK Parti iktidarı döneminde yapılmasında da milletin desteği olduğunu dile getirdi. Elvan, Konya’nın AK Parti'ye verdiği destekle ön plana çıktığına dikkati çekerek, Türkiye'nin tarım kenti olmasının yanında kentin ülkenin en önemli sanayi merkezlerinden biri haline geldiğini vurguladı. Konya'ya yapılacak ve devam eden yatırımların takipçisi olduğunu ifade eden Elvan, "Konya daha da gelişecek ve büyüyecek. Yatırımcı ve sanayiciler Konya'da yatırım yapmak için bekliyor. iş ve aş üretmek için bekliyor. Yeni organize sanayi bölgesi Konya’mızdaki iş ve aş için Türkiye’mizin gelişmesi için tüm sanayici ve yatırımcılarımızın katkısıyla büyüyecek. Konya'nın Marmara bölgesinden sonra Türkiye'nin ikinci bir sanayi şehri olmasını hedefliyoruz. Konya'dan Karaman'a ve oradan Mersin'e böyle bir sanayi hattı. Bunu da göreceğiz." diye konuştu.  Elvan, Türkiye güçlü olursa Türk-İslam dünyasının güçlü olacağına işaret ederek, milletin hizmetkarı olmak için gece gündüz çalıştıklarını bildirdi. Milletin değerlerini benimsemeyen hiçbir siyasi oluşumun başarılı olamadığını vurgulayan Elvan, milletin değerlerini yaşatan partinin ise AK Parti olduğunu dile getirdi. Yapılan kongreler sonucunda AK Parti Meram İlçe Başkanlığı’na Mustafa Dolular seçildi.

 

ak-parti-meram--(25).jpg

YENİ YÖNETİM

Başkanı: Mustafa Dolular

Yönetim Kurulu üyeleri:

Muhammed Baysal, Mehmet Emin Keçeciler, Selim Çifter, Hüseyin Cengaver Alp, Şerife Yabancıün, İbrahim Eken, Hasan Kulu, Fatma Sert, Rıfat Soyarslan, Emre Gül, Halil İbrahim Erdal, Eyüp Sabri Ekinalan, Ali Öz,  Selçuk Mehmet Türkmenoğlu,  İsmail Acar, Yasin Maşalı,  Turan Erbaş, Ayşe Uçar, Ayşe Akpınar,  Ahmet Özçırık, Hüseyin Dinler,  Şakir Arıtan,  İrfan Can ve Mustafa Küçükdoğru Ferit Hepokur – Memleket 

Etiketler :