AK Parti Konya'dan skandal bildiriye sert tepki!

AK Parti Konya'dan skandal bildiriye sert tepki!

AK Parti Konya İl Teşkilatı 104 emekli amiral tarafından yayınlanan skandal bildiriye sert tepki gösterdi. Açıklamada, "104 emekli amiral bu bildiri ile hadlerini aşmışlar ve kendilerince demokrasiyle ve hükümete ayar vermeye kalkmışlardır" denildi

AK Parti Konya İl Teşkilatı haftalık Yönetim Kurulu Toplantısının ardından yayınladığı açıklama ile 104 emekli amiral tarafından yayınlanan skandal bildiriye tepki gösterdi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın açıklaması şöyle:

Türkiye’nin demokrasi tarihi baktığımızda darbeler, darbe girişimleri, muhtıralar ve pek çok anti demokratik müdahalelerin olduğu karanlık dönemleri görürüz.

Türkiye’nin ilerlemesini istemeyen içeride ve dışardaki bazı kesimler türlü bahaneler öne sürerek demokrasiyi akamete uğratmak için belli dönemlerde demokrasiye müdahalede bulunmuşlardır.

Bunun son örneğini geçtiğimiz Cumartesi günü emekli 104 amiral tarafından yayınlanan sözde bir bildiride hep birlikte bir kez daha yaşayıp görmüş olduk.

Resim

Bir gece yarısı gerçekleştirilen bu eylem kesinlikle art niyetli bir girişimdir. Emekli amirallerin vazifesi bir araya gelerek darbe imaları içeren bildiriler yayınlamak değildir.

Bu bir ifade özgürlüğü de değildir. Keza ifade özgürlüğü kimseye seçilmiş hükümete darbe imasında bulunabilme hakkını vermez.

Eski Türkiye’ye özlem duyan, demokrasiyi sindirememiş bir kesim tarafından yayınlanan ve bir takım çevrelerce desteklenen bu sözde bildiri son derece talihsiz açıklamalarla doludur.

Bu söz konusu 104 emekli amiral bu bildiri ile hadlerini aşmışlar ve kendilerince demokrasiyle ve hükümete ayar vermeye kalkmışlardır.

Türkiye artık 20 yıl önceki Türkiye değildir.

Eski Türkiye’ye özlem duyanlar umduklarını bulamayacaklardır.

Ülkemizde demokrasiye anti demokratik müdahaleler dönemi 15 Temmuz’da Türk milletinin kahramanlığı ile bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. Artık askeri müdahalelerle, muhtıralarla, gazete manşetleri ile hükümet düşürme dönemleri bitmiştir.

Birileri rahatsız olsa da, güçlü bir Türkiye istemese de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz, büyük ve güçlü Türkiye hedefleri doğrultusunda hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.

Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle “Biz milletimizin gücünün üstünde hiçbir gücü tanımıyoruz, milleti ve milletin seçtiği yönetimi tehdit etme cüretini gösterenlere hadlerini yine milletimizle göstereceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.