AK Parti Konya Milletvekili Altunyaldız g

AK Parti Konya Milletvekili Altunyaldız g

AK Parti Konya Milletvekili Altunyaldız, Türkiye ve dünyadaki gündemi değerlendirdi

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Konya'daki yatırımları, yeni anayasa çalışmaları, terörle mücadele ve dünya gündemini değerlendirdi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Altunyaldız, Konya ile Tahran arası direkt uçak seferleri 30 Mayıs itibari ile başlayacağına belirterek, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a teşekkür etti.

Seçim çalışmaları sırasında verilen sözlerin yerine getirildiğini kaydeden Altunyaldız, şöyle konuştu:

"Milletimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Birileri, hendekler kazarken, milletin geleceğine kast ederken, bizler ülkemizin geleceği için çalışmaya devam ettik. Bu bağlamda ülke ekonomimiz büyüyor. Sanayi üretimimiz artıyor. Sanayi ve Ticaret Komisyonumuzda yaptığımız toplantılarla marka ve patent çalışmalarını şekillendiriyoruz. Bu çalışma ile ülkemizin ve üreticimizin bu konudaki birçok maddi ve manevi haklarını koruyoruz. Yine ülkemizin önünü açan nükleer enerji, güneş, rüzgar, jeotermal, kömür ve hidro enerji için çalışmalarımızı yapıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :