AK Parti Konya milletvekili adayları Akyürek, Özboyacı, Uslu ve Korumaz vatandaşı dinledi

AK Parti Konya milletvekili adayları Akyürek, Özboyacı, Uslu ve Korumaz vatandaşı dinledi

AK Parti Konya 28. Dönem Milletvekili adayları Tahir Akyürek, Selman Özboyacı, Ercan Uslu ve Saadet Armağan Güleç Korumaz vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek, gönüllere dokunmaya devam ediyor

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayları saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmalarının startının verildiği ilk günden beri Konya’yı karış karış gezen milletvekili adayları, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek, gönüllere dokunmaya devam ediyor.

1.jpg

TÜM KADROLAR SAHADA

Seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın 31 ilçesinde gidilmedik yerleşim yeri bırakmayacaklarını vurgulayan 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, “Tüm kadrolarımızla birlikte saha çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Konya’nın 31 ilçesinde gidilmedik yerleşim yeri bırakmama gayesindeyiz. Hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisiyle karşılaşıyoruz. Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh olduğunu özellikle görüyoruz. Uluslararası bazı güçlerin ve terör örgütlerinin Türkiye’deki seçimi manipüle etme gayretlerini vatandaşlarımız hissetmiş durumda. Dolayısıyla Türkiye’nin kaosa sürüklenmemesi ve istikrarın devam etmesi için Cumhurbaşkanımızla yola devam edilmesi gerektiği konusunda milletimiz hem fikir” dedi.

4.jpg

ÖZBOYACI CEMAATLE BULUŞTU

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Selman Özboyacı, Konya’nın AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman destek verdiğinin altını çizdi. Özboyacı, “Hacıveyiszade Camii’mizde Cuma namazı sonrası hemşeherilerimizle bir araya geldik. Allah’a hamdolsun vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler alıyoruz. Muhabbet dolu, sevgi dolu, dua dolu geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşlarımız elimizi sıkıyor ve ‘Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayın, siz dik durun’ diyor. Allah’ın izniyle hem Cumhurbaşkanımızı hem de partimizi dimdik ayakta tutacağız” diye konuştu.

2.jpg

‘PARTİMİZE BÜYÜK DESTEK VAR’

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu da seçim çalışmaları kapsamında Meram’da esnaf ve halk ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Meram’ın AK Parti’ye ilk günden beri büyük destek verdiğinin altını çizen Uslu, “Elhamdülillah vatandaşlarımızın hepsi bizimle aynı görüşte. 14 Mayıs günü büyük bir oy oranı ile sandıkları doldurmak için hemşehrilerimizden talepte bulunuyoruz. Hem Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem de partimize güçlü bir destek olduğunu ziyaret ettiğimiz esnaflarımızdan görüyoruz. Vatandaşlarımız sadece oylarını değil, dualarını da bizlerden eksik etmesinler” ifadelerini kullandı.

3.jpg

‘ÇOK UMUTLUYUZ’

Zafer bölgesindeki esnaflarla bir araya geldiklerini ifade eden 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz ise sahada olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydetti. Korumaz, “Esnafımız bizi çok güzel karşıladı. Hemşehrilerimizin istek ve taleplerini dinliyoruz. Saha çalışmalarımızın amacı vatandaşlarımızın öğrenmek istediklerine ve sorularına cevap verebilmek. Çok umutluyuz. Esnaflarımıza bize gösterdikleri ilgiden ve destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.