AK Parti Konya İl Gençlik Kolları'nda yeni Başkan Selman Avcı oldu

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları'nda yeni Başkan Selman Avcı oldu

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığına Meram Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı getirildi

AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı, Ahmet Murat Koru'dan görevi devralarak Konya İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, 12 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek olan 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde Konya İl Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak Mustafa Selman Avcı'yı belirledi.  Büyükgümüş, "Görevi devreden Ahmet Murat Koru kardeşimize gayretlerinden ötürü teşekkür ederim. Konyamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Mustafa Selman Avcı kimdir?

1991 Konya doğumlu olan Mustafa Selman Avcı, Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünde tamamladı. 2015 yılında evlenen Selman Avcı’nın biri kız, biri erkek olmak üzere iki evladı vardır. Esnaf olan Mustafa Selman Avcı, 2016 yılında AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ile göreve başlayıp Başkan Yardımcılığı ile devam eden, 2017 yılından itibaren Meram Gençlik Kolları Başkanı olarak yürütmekte olduğu görevine Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün tensipleriyle Konya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.