AK Parti Konya adayları Orhan Erdem ve Burhanettin Sevencan Ereğli'de vatandaşla buluştu

AK Parti Konya adayları Orhan Erdem ve Burhanettin Sevencan Ereğli'de vatandaşla buluştu

AK Parti Konya 28. Dönem Milletvekili adayları Orhan Erdem ve Burhanettin Sevencan seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’de çeşitli temaslarda bulundu. Vatandaşın nabzını tutan Erdem ve Sevencan gördükleri teveccühten memnuniyetini ifade etti

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayları Orhan Erdem ve Burhanettin Sevencan seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’de çeşitli temaslarda bulundu.

ERDEM: BU MİLLETE BORCUMUZ VAR

AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’de çok önemli hizmetlere imza atıldığını söyleyen 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere adım adım yaklaşıyoruz. Bu kapsamda sayın vekilimiz Burhanettin Sevencan ile birlikte Ereğli’mizdeyiz. İnşallah 14 Mayıs’ta parlamentomuzu Konya’dan büyük bir milletvekili sayısıyla destekleyeceğiz. Bugün pazar esnafımız ve halkımızla bir araya gelerek AK Parti’mizi anlatmaya çalıştık. Allah’a şükür güzel bir teveccüh var başta Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na ve AK Parti’mize. Yıllardır yapılan hizmetlerin boşa gitmediğini görüyoruz. Bu ülke yerli ve milli askeriyesiyle, yerli aracıyla, yerli gemileriyle günden güne ekonomide kendini geliştiriyor. İnşallah bunların devam etmesi için yapılacak çok işimiz var, bu millete borcumuz var. Biz AK Parti olarak 2002’de çıktığımız bu yolda bütün hizmetlerimizi milletimizin uğruna yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Resim

SEVENCAN: EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Burhanettin Sevencan ise Ereğli’den Cumhuriyet tarihindeki en yüksek oyu alacaklarının altını çizdi. Sevencan, “Ereğli halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühü çok yüksek. Biz Cumhuriyet tarihindeki en yüksek oyu Ereğli’den bu dönemde alacağız inşallah. Cumhur İttifakı’mızın tüm milletvekillerini Konya’mızdan meclise göndererek Sayın Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyla destek vereceğimize inanıyoruz. Milli teknoloji hamlelerimiz ve diğer eser hizmetlerimiz devam edecek. 21 yılda kazandığımız demokratik ve sosyal hiçbir kazanımı geri verme niyetinde değiliz. Doğru zaman, doğru adam diyerek tüm Ereğli halkımızı selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

orhan-erdem.jpg

sevencan.jpg

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.