AK Parti Konya adayı Muhammed Zeren'den Gödene'de ziyaretler

AK Parti Konya adayı Muhammed Zeren'den Gödene'de ziyaretler

AK Parti Konya 28. dönem Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, AK Parti Meram Teşkilatı ile birlikte Gödene Mahallesinde pazar esnafı, mahalle sakinleri ve depremzede ailelerle buluştu

AK Parti Konya 28. Dönem Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren de, AK Parti Meram Teşkilatı ile birlikte Gödene Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Zeren, mahallede ikamet eden depremzede aileleri de ziyaret etti.

Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, Meram Gödene Mahallesinde vatandaşlarla ve bir araya gelerek 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakına destek istedi.

Gödene Pazar Yeri esnafı ve Gödeneliler Derneğini de ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, 20 yılda 100 yıllık işler yaptıklarına işaret ederek, “Türkiye Yüzyılı’nın şafağında, 14 Mayıs seçimlerimin arifesindeyiz. Bu klasik, normal bir seçimin çok daha ötesinde bir seçim olacak. Cumhuriyetimizin 100. yılını tamamladık. Şimdi 2. yüzyıla giriyoruz ve direksiyonda kaptanımız Recep Tayyip Erdoğan var. İnşallah Genel Başkanımızı geçmişte aldığı oylardan çok daha yüksek bir oy ile yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 20 yıllık iktidar dönemimizde 100 yıla sığacak işler yaptık. 20 yılda biz nasıl çalıştıysak bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Resim

Gödene Mahallesinde ikamet eden depremzede vatandaşları ziyaret eden Zeren, dualarını aldı. Zeren, "Bu günleri de hep beraber aşacak, yıkılan yerleri Cumhurbaşkanımız öncülüğünde yeniden inşa edeceğiz inşallah" dedi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.