AK Parti Konya 28. dönem milletvekili adayları seçim çalışmalarına Mevlana'da dua ile başladı

AK Parti Konya 28. dönem milletvekili adayları seçim çalışmalarına Mevlana'da dua ile başladı

AK Parti Konya teşkilatı ve 28. dönem milletvekili adayları Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nın ardından Mevlana'da dua ederek seçim çalışmalarına başladı

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilmişti. AK Parti Konya teşkilatı da bugün 28. Dönem Milletvekili Adaylarını Selçuklu Kongre Merkezinde tanıttı. AK Parti Konya teşkilatı ve 28. dönem milletvekili adayları Mevlana'da dua ederek seçim çalışmalarını başlattı.

Resim

28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Resim

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Dün Ankara'da Sayın Cumhurbaşkanımız aynı zamanda Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı partimizin genel başkanı olan sayın Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamelerimizi açıkladı. Aynı zamanda da 81 ildeki adaylarımızın tanıtım programını gerçekleştirdik. Görüştürme noktasındaki bu çabaları ilk günkü heyecanla bugün de devam ediyor. 27 dönemde de bu hizmetleri yürüten çok değerli vekillerimize şehrimiz adına teşkilatlarımız adına teşekkür ediyoruz. 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçim süreci başladı. Yüksek seçim kuruluna listelerin verilmesiyle beraber bu yarış hızlandı. Partimizi tercih eden tüm aday adayı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizlerle oldular birlikte oldular bu yarışta biz de varız dediler" diye konuştu.

Resim

"AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ LİSTESİ TECRÜBELİ TEMSİL KABİLİYETİ YÜKSEK VE DİNAMİK BİR KADRO"

Başkan Angı, Milletvekili listesinin tecrübeli ve dinamik adaylardan oluştuğuna işaret ederek, “AK Parti Konya milletvekili listesi gerçekten tecrübeli temsil kabiliyeti yüksek ve dinamik bir kadro olarak huzurlarınıza geldi. 14 Mayıs akşamı Cumhur İttifakının oluşturduğu bu grup 15 milletvekili de tamamını meclise göndermenin huzurlu yaşayacak inşallah. Biz de el ele vererek gerçekleştireceğiz. Sayın genel başkanımız gerek başbakanlığı döneminde de cumhurbaşkanlığı döneminde de hep yüksek desteğini vermiştir. Hem de meclisteki milletvekili sayılarımızı beklenen düzeyden çıkararak ülkenin bugüne kadarki kazanımlarını yeni dönemde artık devam ettirmek Türkiye yüzyılda inşa edecek bu ekiplerin heyecanla yollarına devam etmeleri hepimizin gayreti ve çabası bunun içindir. Bu çerçevede AK Parti bugüne kadarki yaptıklarıyla oluşturduğu bu hizmetkarı büyütmek her alanda geliştirmek adına bu çabayı ortaya koyuyor” dedi.

Resim

"KONYA GIPTA EDİLEN BİR ŞEHİR"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, Konya'nın birlik beraberliği ile gıpta edilen bir şehir olduğunu vurguladı. Milletvekili adaylarına başarı dileyen Başkan Altay, şunları söyledi:

Konya her zaman partimize ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman büyük destek verdi. Birçok seçimde birinci olduk. İnşallah 14 Mayıs’ta da böyle olacak. Ama bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Herkesin büyük gayret göstereceğine eminim. Şimdi hep birlikte güçlü bir şekilde Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. İnşallah 15 Mayıs’ta bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. Konya’nın çok gülü bir listesi var. Hem genç hem deneyimli. Kendilerine çıktıkları yolda başarılar diliyorum, birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

Resim

32 gün sonra inşallah büyük bir zaferi hep birlikte inşallah kucaklamış olacağız. Türkiye bugüne kadar çok önemli kazanımlar elde etti. Bu kazanımlar Konya'da da kendini hissettirir bir şekilde görüldü. Konya'mız da hızlı treninden duble yollara kadar büyükşehir stadyumundan millet bahçelerine kadar çok önemli işler gerçekleştirdi. Bugün artık yeni bir başarı hikayesi yazmak gerekiyor biz bugün buraya gelirken hepimiz için bir hayal olan ülkemizin gelecek vizyonda en önemli TOGG ile geldik.

Resim

Ülkemizde bu yatırımın sayısının en kısa zamanda artmasını temenni ediyorum. Ülkemizde yaşananlar herkesin gözlerini yaşartacak cinsten olduğunu söylemek istiyorum. TOGG'un yollara çıkmış olması, birkaç gün Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu'nun hizmete girmesi bunların hepsi devrim gibi işler ve arkasında büyük bir emek var. Konya'mız da yaptığımız ve devam eden yatırımlarımızda Mevlana Çarşı ve Altın Çarşı kentsel dönüşümüne başladık. Larende Caddesi ve Sırçalı Medrese'si ile de devam ediyoruz. Konya son dönemde oluşturduğu birlik beraberlik ruhuyla herkesin gıpta ile baktığı bir şehir oldu.

Resim

Resim

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Selman Özboyacı, Ercan Uslu, Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer ile teşkilat mensupları Mevlana Türbesi'ndeki dua ve açıklamaların ardından Sultan Selim Camii’nde namazlarını kılarak sonra Mevlana Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Resim

Resim

Resim

ResimResim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.