AK Parti Karatay'da 73. Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Karatay'da 73. Danışma Meclisi toplandı

73. Genişletilmiş AK Parti Karatay İlçe Danışma Meclisi, Aziziye Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla yapıldı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve çok beğenilen yerli otomobil ile 60 yıllık hayalin gerçek olduğunu kaydederek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Genç, AK Parti’nin 18 yılda yaptığı çok önemli hizmetler olduğunu ifade ederek, “AK Parti eğitimde, ulaşımda, sağlıkta ve ekonomide gerçekleştirdiği birçok değişikle geleceğe ümitle bakmamızı sağlayan çok önemli başarılara imza attı. Bizler partimizi ve davamızı ne kadar iyi temsil edersek ülkemizde hedeflerine o kadar hızlı ve kararlı bir şekilde yürüyecektir. 73. İlçe danışma meclisimizin milletimize, Konya’mıza, Karatay’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

1-296.jpg

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneğinin Konya’da sergilendiğini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, “Bizim en büyük özelliğimiz, gönül bağıyla birbirimize bağlı olmamızdır. Birlik ve bütünlüğü her şeyin üzerinde tutmamız, hep birlikte ilçemize hizmet etmektir” dedi.

2-324.jpg

2019 yılı yatırım ve 2020 yılı projeleri ile ilgili konuşan Hasan Kılca, Karatay’da oluşan başarı çıtasının hep birlikte daha da yukarılara taşıyacaklarına dikkat çekti. Karatay’da büyük projeleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Kılca şunları söyledi: “Kısa sürede ilçemize önemli hizmetler kazandırdık. Belediyecilik anlayışımızı birlik ve beraberlik içerisinde gönülden Karatay başlığı ile sürdürmeye devam ederek; ilçemiz ve Konyamız çok güzel işlere imza atacağız.” 73. Danışma Meclisinin Karatay’a hayırlar getirmesini dileyen AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ise, yerli ve milli kaynaklarla AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğini kaydetti.

AK Parti'nin siyasi bir oluşumdan çok daha fazla anlamlar barındırdığını kaydeden AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ise; “Milletin umudu olarak başlayan bir hareket milletin katkılarıyla 18 yılını geride bıraktı. Aldığımız bayrak fersah fersah öteye götürüldü. Çok daha güçlü bir Türkiye’de yaşıyoruz. Artık dev uyandı. Sadece fiziki gelişmeler değil. Ruh dünyamızdaki iklimi bugüne taşımaya ve dünyadaki adaletsizliklere dur diyen bir Türkiye var. Biz bir davanın erleriyiz. Bu kutlu yürüyüşte ne kadar şükretsek az. Çok güçlü bir Cumhurbaşkanımız var. Bizlerde teşkilat mensupları olarak liderimizin yolunda yürümeye gayret edeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katacağız” sözlerine yer verdi. Toplantı karşılıklı olarak yapılan soru-cevap bölümü ile sona erdi. 

5-129.jpg

6-100.jpg

7-079.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :