AK Parti Karatay İlçe Başkanı Genç’ten çiftçilere 38 Milyonluk yatırım müjdesi

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Genç’ten çiftçilere 38 Milyonluk yatırım müjdesi

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız olurları ile Karatay ilçemizde 38 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirilecektir. Proje çalışmasının son aşamasına gelindi ve inşallah çok kısa bir zamanda ihale aşamasına geçilecek" dedi

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısını, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın katılımları ile gerçekleştirdi.

Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, yaklaşan 2023 seçimleri için her kademeleri ile birlikte hazır olduklarını belirterek, “Yaklaşık iki hafta önce yoğun bir katılım ile 75. İlçe Danışma Meclisimizi gerçekleştirdik. Bir önceki meclisimizde söz verdiğimiz 3 madde vardı. Bunlardan birincisi ‘vefa gecesi’, ikincisi ‘gençlik buluşması’ ve son madde ise ‘mahalle başkanlar toplantısı’ Bunların hepsini bu süreçte verimli ve güzel bir şekilde tamamladık" dedi.

Her kademeleri ile birlikte sahada olduklarını belirten Genç, 75. İlçe Danışma Meclisi sonrasındaki çalışmalarında da bahsetti. Genç, “Ana Kademe Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte mahalle ve sandık kurulu yönetimlerinin hazırlıklarını gerçekleştiriyoruz. Karatay, her zaman başarıları ile öne çıkan bir ilçe olmaktadır. Bu başarıları daha da arttırmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Çiftçiye müjde: 100 yıldır toprak kanallar yenilenecek

Başkan Genç, konuşmalarını tamamlarken Karataylı çiftçiler için de büyük bir müjde verdi. Genç “Karatay İlçemiz tarım bakımından önde gelen ilçelerden birisidir. İlçemize gelen kanallarda yaklaşık 100 yıldır toprak kanallar ile su taşınmaktaydı. Bu kanalların 27,5 km’lik kısmının betonlanması projesi ile birlikte yıllık yaklaşık 70 milyon metreküp kaybolan su tarıma kazandırılacaktır. Ülkemizde ilk olduğunu düşündüğüm DSİ, KOP, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi ortaklığıyla bir proje gerçekleştirildi. Sayın Cumhurbaşkanımız olurları ile Karatay ilçemizde 38 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirilecektir. Proje çalışmasının son aşamasına gelindi ve inşallah çok kısa bir zamanda ihale aşamasına geçilecektir. Bu yatırımın, hem ilçemiz hem de şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temenni ediyorum. Yapılacak olan yatırım için desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta’ya, İl Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanlığına, DSİ Bölge Müdürlüğüne, Kop Başkanlığına, Karatay Belediye Başkanlığına ve tüm emeği geçen STK’lara teşekkür ediyorum. Başta Karataylı çiftçilerimiz olmak üzere tüm çiftçilerimizin bereketli ve hayırlı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.