AK Parti, İstanbul ve Ankara dahil 10 ilde aday çalışmalarını tamamladı

AK Parti, İstanbul ve Ankara dahil 10 ilde aday çalışmalarını tamamladı

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazetecilerin sorularını cevapladı. Çelik, aday açıklama süreciyle ilgili, "Takvimimizde ileri doğru esneme olabilir" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerde aday belirleme çalışmalarında son durum hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şu ana kadar 10 ilde çalışmaların tamamlandığını belirten Çelik, "Takvimde bir esneme olabilir, acelemiz yok" diyerek adayların ay sonuna kadar açıklanacağını söyledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklaması şöyle:

AK Parti'de İstanbul ve Ankara adayı belli oldu

"Teşkilatlarımızın seçimlere hazırlık anlamında neler yaptıkları, eksiklerin tamamlanması ve seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü şekilde çıkması için çalışmalar değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanımızın istişaresi devam ediyor. Şimdiye kadar İstanbul, Ankara, Adana, Samsun Bursa, Denizli, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu ve Trabzon ile çalışmalar tamamlandı.

Diğer illerle ilgili de Cumhurbaşkanımızın çalışması devam edecek. Aday belirleme süreci devam ediyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.