AK Parti İstanbul teşkilatları, Sapanca Kampı'nda

AK Parti İstanbul teşkilatları, Sapanca Kampı'nda

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak: - "Daha güçlü bir İstanbul için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, "Daha güçlü bir İstanbul için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, "AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı", Sapanca'da başladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın ev sahipliğindeki kampa, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, İstanbul milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve belediye başkanları katıldı.

Bayram Şenocak, burada yaptığı konuşmada, "İstanbul teşkilatları olarak daha güçlü bir İstanbul için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 3 gün sürecek kamp sürecinde teşkilat mensupları olarak önümüzdeki sürece dair istişare ve değerlendirmelerde bulunacağız. İstanbul teşkilatları olarak gerçekleştirdiğimiz istişare ve değerlendirme kampımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün katılımcılara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mart 2019'daki mahalli idareler seçimleri öncesi gerçekleştirilen, teşkilat mensupları arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı artırmayı amaçlayan kamp, yarın sona erecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :