AK Parti İstanbul İl başkanı değişiyor

AK Parti İstanbul İl başkanı değişiyor

AK Parti İstanbul il başkanı adayı Osman Nuri Kabaktepe oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirecek AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde aday olmayacağını açıkladı.

Şenocak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevini başka bir dava arkadaşına devredeceğini bildirmişti.

Yeni il başkanı ise bugün  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir'in sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından açıklamada bulunması ile netleşti.

Erkan Kandemir, "24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir.'' Görevi devredecek olan İl Başkanımız Bayram Şenocak'a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize ve İstanbul'umuza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Osman Nuri Kabaktepe;

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na aday gösterilen Osman Nuri Kabaktepe; Milli Gençlik Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, İHH, Uluslararası Gençlik Formu, Sosyal Doku, Cansuyu, Cihannüma, UMAD, Yedi Hilal, TUGVA, Türkiye Maarif Vakfı başta olmak üzere birçok dernek ve vakıflarda görevde bulundu. Kabaktepe'nin bazı dernek ve vakıflarda görevlerine devam ettiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.