AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

"Türkiye'de güçlü bir Cumhurbaşkanı, Başbakan ve iktidar partisi var. Tekezleyen, tökezleyen, ne yaptığı belli olmayan partilerin Kepez'de yeri yok. Buraya ancak güçlü AK Parti yakışır"

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Türkiye'de güçlü bir Cumhurbaşkanı, Başbakan ve iktidar partisi var. Tekezleyen, tökezleyen, ne yaptığı belli olmayan partilerin Kepez'de yeri yok. Buraya ancak güçlü AK Parti yakışır." dedi.

AK Parti Kepez Belde Başkanlığı hizmet binasını açılış törenine katılan Turan, burada yaptığı konuşmada, Kepez'in Türkiye'nin en büyük beldesi olduğunu, hatta Çanakkale'deki birçok ilçeden daha fazla nüfusa sahip olduğunu söyledi.

Turan, Kepez'in önemli bir konumda olduğunu belirterek, "Kepez'in insanına, hastasına, dertlisine, yoluna, suyuna özel bakmak durumundayız. Türkiye'de güçlü bir Cumhurbaşkanı, Başbakan ve iktidar partisi var. Tekezleyen, tökezleyen, ne yaptığı belli olmayan partilerin Kepez'de yeri yok. Buraya ancak güçlü AK Parti yakışır." ifadesini kullandı.

Balıkçılarla ilgili sorunları ve sahille ilgili sıkıntıları çözmek için gayret sarf ettiklerini dile getiren Turan, şunları kaydetti:

"Çanakkale'nin Türkiye'ye örnek otel konforundaki 450 yataklı devlet hastanesi Kepez'e yapılıyor. O devasa yatırım yapılırken, onunla gurur duyulurken önündeki birkaç metrelik asfalt polemik konusu yapılıyor. 'Kim yapacak? Nasıl yapacak diye sorarsanız biz buna güleriz. Kendinize güldürmeyin. Sana yakışan o yolu yapmak. Hastaneyi biz yaptık yol senin görevin. Para yok, yalan. Bir bankada 5 milyon lirası var. Ben bilmeden konuşmam, teyit aldım öyle söylüyorum. Para yoksa yine buluruz. Devletin o konuda imkanları var ama oturduğun yerden 'Ey şu şirket, ey bu vekil, hadi yap' dersen kalk ben yapayım o zaman belediye başkanlığını. O yüzden bir daha söylüyorum, Kepez'in her derdi bizim derdimiz ama belediye başkanının hatasına hata diyeceğiz, iyiyse iyi diyeceğiz."

Turan'ın konuşmasının ardından hizmet binası dualar eşliğinde açıldı.

Törene, AK Parti Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, belediye ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda partili katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :