AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

"Bu ülke üzerinde hesabı olan, bu ülke üzerinde taşeronluk görevi yapan kim varsa hem bu bayram hatırına hem bu milletin hatırına Allah bunlara imkan vermesin"

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu ülke üzerinde hesabı olan, bu ülke üzerinde taşeronluk görevi yapan kim varsa hem bu bayram hatırına hem bu milletin hatırına Allah bunlara imkan vermesin." dedi.

Çanakkale'nin merkeze bağlı Kumkale köyündeki caminin tadilatta olması nedeniyle okul bahçesinde açık alanda bayram namazını kılan Turan, daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı, çocuklara harçlık verdi.

Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, her bayram farklı bir camide bulunduklarını, eskiden kalma örf ve adetleri sürdürdüklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu bayramda Çanakkalemizin en büyük köylerinden olan Kumkale köyündeyiz. Hem köylülerimizle bayramlaştık hem de sorunlarını dinledik. İstiyoruz ki ülkemizin dört bir tarafında huzur olsun, ülkemizin doğusunda batısında buradaki kardeşlik ortamı olsun. Bu ülke üzerinde hesabı olan, bu ülke üzerinde taşeronluk görevi yapan kim varsa hem bu bayram hatırına hem bu milletin hatırına Allah bunlara imkan vermesin. Dolayısıyla ülkemize milletimize zeval vermesin tekrar bayramınızı kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :