AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, İzmir'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, İzmir'de

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Selçuk ve Ödemiş belediyelerini ziyaret etti

İZMİR (AA) - AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İzmir'deki "AK Parti Kardeş Belediyeler Toplantısı"nın ardından, Selçuk ve Ödemiş belediyelerini ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret eden Özhaseki, Bakıcı'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı ve AK Parti'nin belediyecilik anlayışını anlattı.

Özhaseki, İzmir'e hizmet etmek istediklerini belirterek, "Büyükşehir belediyesini karalamak, Aziz Kocaoğlu’nun aleyhine konuşmak, başka ilçeleri çekiştirmek, basit politik çıkarlar için gayret etmek gibi bir niyetimiz yok. Yaptıkları güzel şeyler varsa, ellerine sağlık, teşekkür ederiz. Ama biz daha iyi yapacağımızı iddia ediyoruz” dedi.

Daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve beraberinde heyetle Ödemiş Belediyesine gelen Özhaseki, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Badem, Özhaseki'ye ve heyetteki diğer belediye başkanlarına yörenin el sanatlarından oluşan, hediye sepeti ve Ödemişli ressam Mustafa Ali Kasap’ın yağlı boya "Efe" tablosunu hediye etti.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, İzmir'de

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :