AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

"Ayağımıza dolananları halletmek için, Türkiye'nin geleceği için verdiğiniz desteği 16 Nisan'da da bekliyoruz. Size umut, gelecek vadediyoruz"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Ayağımıza dolananları halletmek için, Türkiye'nin geleceği için verdiğiniz desteği 16 Nisan'da da bekliyoruz. Size umut, gelecek vadediyoruz." dedi.

Karaaslan, AK Parti Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen programın ardından, bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Halk oylaması ile Türkiye'nin güçleneceğini belirten Karaaslan, "Önümüzde anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında halk oylaması var. Bu oylamanın sonucu Türkiye'nin geleceği bakımından çok önemli." ifadesini kullandı.

Yönetim olarak ellerindeki prangaları hallettiklerini fakat ayaklarına dolananlar olduğunu vurgulayan Karaaslan, "Ayağımıza dolananları halletmenin gayretindeyiz. Doğu'da ve Batı'da Türkiye'nin ayağına dolananlar var. Her zaman Türkiye'nin geleceğine sahip çıktınız. Ayağımıza dolananları halletmek için, Türkiye'nin geleceği için verdiğiniz desteği 16 Nisan'da da bekliyoruz. Size umut, gelecek vadediyoruz." diye konuştu.

Karaaslan, Kavak ilçesinde çalışmaları süren doğalgazın da 2018'de kullanılmaya başlanabileceğini bildirdi.

Ziyarette, Karaaslan'a Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile partililer eşlik etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :