AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

"Güvenlik güçlerimize güveniyoruz. Bu alçakların kökü kazılana kadar buradaki mücadeleler devam edecek"

BİTLİS (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, güvenlik güçlerine güvendiklerini belirterek, "Bu alçakların kökü kazılana kadar buradaki mücadeleler devam edecek." dedi.

Bitlis Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Demiröz, güvenlik güçlerinin vatandaşın huzuru için elinden geleni yaptığını söyledi.

Huzur ve güvenlik olmayınca yatırım ve dolayısıyla insanların ağzının tadının da olmadığını belirten Demiröz, "Bu hainler gerçekten bayram nedir bilmiyor. Daha dün Van'da gördünüz. Masum insanları hiç dikkate almadan, çoluk çocuk demeden, can kaybı olmasa bile yaralılarımız oldu. Bu artık alçakça bir mücadele haline geldi. Bu alçakların ne zaman ne yapacakları belli değil." diye konuştu.

Demiröz, daha fazla çalışmaları ve kenetlenmeleri gerektiğini vurguladı.

- "Kökleri kazılana kadar mücadele sürecek"

Güvenlik konusunda çok iyi bir durumda bulunulduğunu belirten Demiröz, "Güvenlik güçlerimize güveniyoruz. Bu alçakların kökü kazılana kadar buradaki mücadeleler devam edecek. Şehitlerimiz oluyor. Bu hayatın içerisinde şehitlik de var. Ne mutlu onlara. 15 Temmuz'da gördünüz." dedi.

Şehitlikle müjdelenen insanların hiç korkmadan kendilerini tankın ve topun önüne attığını anlatan Demiröz, onların bu ülke ve toprak için canlarını feda ettiğini kaydetti.

Güvenlik güçlerinin ve köy korucularının bölgede her türlü mücadeleyi verdiğini vurgulayan Demiröz, "Hükümet bölgeye büyük yatırımların yapılması planlanıyor. İnşallah bu yatırımlar en kısa sürede bölge insanını huzura erdirecektir." ifadesini kullandı.

- Bitlis Valisi Çınar

Vali Ahmet Çınar da Bitlis için çalıştıklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Terör bölgesinde yatırım yapmayı kimsenin istemediğine işaret eden Çınar, "Çünkü yarın ne olacağını bilmiyor. Bunu da unutmuş değiliz. Bu şehir için hayallerimiz, proje ve fikirlerimiz var. Gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Daha sonra Demiröz ve Çınar törene katılanların bayramlarını kutladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler