AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

"(Kılıçdaroğlu'na yönelik silahlı saldırı) Niye bu hafta buradayız? Açıkçası geçen hafta Artvin-Şavşat yolunda olan konu, biraz kanımıza dokundu"

ARDAHAN (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin, "Niye bu hafta buradayız? Açıkçası geçen hafta Artvin-Şavşat yolunda olan konu, biraz kanımıza dokundu. Bu bölgeleri hiç terörle bağdaştıramıyoruz." dedi.

Ecertaş, programı kapsamında geldiği Ardahan'da Valilik, Belediye ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ecertaş, Ak Parti İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, yaklaşık 8 ay önce göreve geldiğini belirterek, "Görevde bir yılı doldurmadan tüm Türkiye'yi il ve ilçe bazında gezmek ve ziyaret etmeyi planlıyorum." diye konuştu.

Özellikle gençlerle sahada buluşmayı istediklerini, ayrıca Artvin'i de gezdiklerini anlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen saldırıya ilişkin, şunları söyledi:

"Niye bu hafta buradayız? Açıkçası geçen hafta Artvin-Şavşat yolunda olan konu, biraz kanımıza dokundu. Bu bölgeleri hiç terörle bağdaştıramıyoruz. Çok ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen terör odakları, ufak tefek kalkışmalar yapmışlar. Bizde Artvin'e gelmemiz lazım diyerek, atladık geldik."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :