AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

"İzmir'den çok güçlü bir 'Evet' geleceğine inanıyorum"

İZMİR (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş,16 Nisan'da yapılacak referandumda İzmir'den çok güçlü bir "Evet" geleceğine inandığını belirtti.

Ecertaş, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın, Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği "28 Şubat Gecesi" programında konuştu.

İzmir'i Adnan Menderes'in diyarı olarak bildiğini ifade eden Ecertaş, "İzmir bizimdir arkadaşlar. Biz bu yaklaşımla hareket edelim, Allah'ın izniyle İzmir'den çok güçlü bir 'Evet' geleceğine inanıyorum.16 Nisan'da bomba gibi bir İzmir bekliyoruz." dedi.

Gençlerin referandumda neden "Evet" demesi gerektiğinin anlatılmasının önemine vurgu yapan Ecertaş, sokak sokak gezerek teşkilat olarak çıkardıkları "Evet" gazetesini dağıtacaklarını söyledi.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da programda yaptığı konuşmada, 28 Şubat'ın milletin milli ve manevi değerlerine vurulmuş en darbe olduğunu anlattı.

Referandumda Fetullahçı Terör Örgütü'ne karşı son savaşı vereceklerini belirten Soylu, "Artık kusura bakmasınlar.15 Temmuz'da bu millet vatanına, milletine ve bayrağına nasıl çıktığını ortaya koydu. Artık 28 Şubatları özleyenler, 17-25 Aralık,15 Temmuz'u özleyenler bir daha bu milletin karşısına çıkamazlar." diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel de, 16 Nisan'daki halk oylamasının önemine değinirken, milletin iradesinin hiçbir zaman pranga altına alınamayacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından Ayşe Bayyurt'un kaleme aldığı, Hakan Sönmez'in yönettiği "Matruşka Oyun İçinde Oyun" adlı tiyatro eseri sahnelendi. 15 Temmuz darbe girişiminin de konu edildiği oyunda, cumhuriyetin kuruluşundan sonra Türkiye tarihinde yaşanan siyasi olaylar mizahi dille anlatılıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler