AK Parti futbol turnuvası sona erdi
AK Parti Konya İl Teşkilatı Sosyal İşler Birim Başkanlığı, İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Herkes İçin Futbol Konya HİF Temsilciliği ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organizasyonundaki futbol turnuvası sona erdi
AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından organize edilen “AK Parti Konya Futbol Turnuvası”nın finali yapıldı. AK Parti Kulu Teşkilatı ile Karapınar İlçe Teşkilatı takımlarının karşılaştığı mücadeleyi Kulu kazanarak şampiyon olurken; turnuvanın kupa töreninde konuşan AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan; “Bu turnuva, teşkilatlarımız arasındaki kaynaşmayı daha da arttırdı” dedi.
AK PARTİ KONYA FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON KULU
Emir Halı Saha ve Spor Tesisleri’ndeki final maçı, AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı ile AK Parti Kulu İlçe Teşkilatı arasındaydı. Kulu İlçe Teşkilatı, mücadeleyi 4 – 0 gibi net bir skorla kazanarak şampiyon olurken; Karapınar İlçe Teşkilatı turnuvayı ikinci bitirdi. 3’üncülük 4’üncülük maçı ise Seydişehir İlçe Teşkilatı ve Cihanbeyli İlçe Teşkilatı arasında geçti. Normal süresi 5 – 5 biten maçın uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışları sonucunda maçı 10’a 8 kazanan Seydişehir turnuvayı 3. tamamladı. Final maçının ardından kupa törenine geçildi. Törene AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Mustafa Kabakcı ve Prof. Dr. Cem Zorlu ile AK Parti İl ve ilçe teşkilatları ile Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayitoğlu katıldı.
“TEŞKİLATLARIMIZIN KAYNAŞMASI ARTTI”
Törende bir konuşma yapan AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan, turnuvanın çok güzel geçtiğini dile getirerek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. İnan; “Ben öncelikle turnuvanın kusursuz bir şekilde geçmesinde emeği olan başta Sosyal İşler Birim Başkanlığımıza, İl Gençlik Kolları Başkanlığımıza, Herkes İçin Futbol Konya HİF Temsilciliğimize ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yetkililerimize tüm takımlarımıza ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Bizler ülkemizin tüm sahalarında hizmet etme yatırımların arttırılmasında çaba gösterirken; bir yandan da bu tür organizasyonlar düzenleyerek teşkilatlarımız arasındaki kaynaşmayı daha da sağlamlaştırmayı amaçlıyoruz. Güzel bir turnuva oldu. Kazanan ve katılan tüm takımlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.
İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan’ın ardından söz alan AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul da organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve ekledi; “AK Parti iktidarı olarak her an her gün farklı organizasyonlar yapmaya gayret ediyoruz. Bu organizasyon da gerçekten güzel oldu. Teşkilatlarımız arasındaki bağ ve kaynaşmanın artmasına vesile oldu. Ben emeği geçen, turnuvaya katılan ve turnuvada başarılı olan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum.”
“SIRA KULU’NUN SİYASET SAHASINDA DA BİRİNCİ OLMASI”
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı da turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederken; turnuvayı kazanan Kulu’ya bir mesaj verdi; “Turnuvanın kazasız bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. AK Parti; ‘Herkes için hizmet, herkes için yatırım ve huzur’ diyen bir parti. Bu arada sosyal faaliyetlerle de herkes için futbol diyoruz. Ben turnuvanın başarılı geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turnuvayı kazanan Kulu Teşkilatımızı da kutluyorum. Ancak şimdi sıra siyaset sahasında da Kulu’yu birinci yapmak. Size güveniyorum.”
“HER SAHADA BİRİNCİYİZ”
Kabakcı’nın ardından kürsüye gelen AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu da turnuvanın öneminden bahsetti. Zorlu; “Bu ve buna benzer güzel organizasyonların yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımız arasındaki bağ ve kaynaşmayı güçlendiren bu organizasyonların devamını yapmamız gerekiyor. Biz AK Parti olarak sadece sporda değil her sahada birinciyiz” ifadelerini kullandı.
KULU KARAPINAR VE SEYDİŞEHİR KUPALARINI ALDI
Protokol konuşmalarının ardından kupa törenine geçildi. Turnuvada birinci olan AK Parti Kulu İlçe Teşkilatı’na kupasını AK Parti Konya İl Başkanvekili Beyazidi Bestami İnan verirken; turnuva ikinci ve üçüncüsüne ise kupaları AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul ve Cem Zorlu tarafından verildi. Törende ayrıca turnuvanın en golcüsü ve en iyi kalecileri de ödüllendirilirken; turnuvada emeği geçenlere de birer plaket verildi.