AK Parti Ereğli'den ödüllü ulusal fotoğraf yarışması

AK Parti Ereğli'den ödüllü ulusal fotoğraf yarışması

Konya'nın Ereğli ilçesinde AK Parti Teşkilatı, ilçenin tarihini, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor

Konya'nın Ereğli ilçesi AK Parti Ereğli Teşkilatı ANFODER ile birlikte Ereğli’nin tarihini, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

10 Şubat – 15 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Ereğli Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın herkese açık olduğu ve en fazla 5 adet eserle yarışmaya katılabilecekleri öğrenildi.

Ereğli Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ilçenin tarihini, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacı taşıdığını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, yarışmayı ANFODER ile birlikte düzenleyeceklerini söyledi.

Dursun, Ereğli’nin somut ve soyut kültür değerlerinin sosyal yaşamın unsuru olarak korunmakta olduğunu, köy ve kent yaşantısının geleneksel anlamda devam ettirildiğini belirterek, “Bu yarışma; ilçenin sosyal ve kültürel yaşamının tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla; Ereğli’nin doğa, tarih ve kültür zenginlikleri ile geleneksel yaşamı yansıtan fotoğrafları konu almaktadır” diye konuştu.

2.jpeg

Dursun, Ereğli’nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle huzur dolu bir ilçe olduğunu, bu zenginlikleri tanıtıp; Ereğli vitrinini oluşturmayı amaçladıklarını vurgulayarak, “hedefimiz, ilçemizin değerlerini fotoğraf sanatının görsel gücüyle ön plana çıkararak; kültürümüzün, tarihimizin ve doğal zenginliklerimizin tanıtımını yapmak istiyoruz. Bu şekilde bir taraftan sanata hizmet ederken bir taraftan da ilçemizin tanıtımını yapmış olacağız. Bu nedenle yapılan etkinliği son derece önemsiyoruz. Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıları ayrıca fotoğrafa ilgi duyan herkesin yarışmamıza katılımını bekliyoruz” diye konuştu.

Yarışmaya isteyen herkesin katılabileceğini kaydeden Dursun, 10 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olan yarışmanın 15 Nisan 2021 tarihinde sona ereceğini vurguladı.

“Yarışmaya en fazla 5 eserle katılım olabilecek” diyen Dursun, yarışmaya katılmak isteyenlerin www.eregliyebakis.com iletişim adresinden detaylı bilgi alabileceklerini, ilk üçe girecek adaylara para ve plaket ödülü verileceğini ayrıca mansiyon ödülü olarak ta 5 kişiye para ve plaket ödülü verileceğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.