AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti Genel Merkezi, Konya'nın Kadınhanı ve Ereğli ilçelerinde boşalan ilçe başkanlıklarına Faruk Çifci ve İbrahim Erol'u atadı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Konya'nın Kadınhanı ve Ereğli ilçelerindeki boşalan ilçe başkanlıklarına yeni isimler atadı. Kadınhanı İlçe Başkanlığı'na Faruk Çifci, Ereğli İlçe Başkanlığı'na ise İbrahim Erol getirildi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, atama kararlarını açıklarken, Çifci ve Erol'a yeni görevlerinde başarılar diledi. Kandemir, önceki başkanlar İrfan Karaca ve Zübeyir Dursun'a da özverili çalışmaları ve gayretleri için teşekkür etti.

Yeni atanan ilçe başkanları, partinin genel politikalarını benimseyerek, bölgedeki siyasi faaliyetlere yeni bir dinamizm kazandırmayı hedefliyor. AK Parti, yerel teşkilatlarında yapılan bu tür atamalarla, daha etkili ve aktif bir siyasi çalışma yürütme stratejisini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.