AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe:

AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe:

"Halkın oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanı'na yaptığı her türlü ahlaki değerden yoksun hakareti CHP Edirne Milletvekili Gaytancıoğlu'na iade ediyoruz"

EDİRNE (AA) - AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Halkın oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı her türlü ahlaki değerden yoksun hakareti CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'na iade ediyoruz." dedi.

Akmeşe, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan hakaretle ilgili cumhuriyet savcılarının gerekeni yapacağına inandıklarını söyledi.

İlyas Akmeşe, şöyle devam etti:

"AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak, yapılan bu çirkin hareketle ilgili Cumhurbaşkanımıza oy veren milyonlar ve 78 milyon cumhur adına bir şeyler söylemek isteriz. Ey Gaytancıoğlu, partini cumhuriyetin kurucusu olarak görüyorsun ama cumhurun seçtiği Cumhurbaşkanı'na hakareti muhalefet sanıyorsun. Genel başkanın gibi sen de fikir üretmekten, proje üretmekten aciz olarak ancak hakaret edersin. Kem söz sahibine aittir. Bu hakareti yapmakla sen kendi zeka seviyeni ortaya koyuyorsun zaten. Senin gibi biri, Edirnelilerin vekili olamaz. Halkın oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanı'na yaptığı her türlü ahlaki değerden yoksun hakareti Gaytancıoğlu'na iade ediyoruz."

Akmeşe, Gaytancıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Bir gazetecinin, Gaytancıoğlu'nun danışmanının bir basın mensubunu darbettiği iddiasına yönelik sorusuna karşılık da Akmeşe, "Biliyorsunuz CHP hep basın özgürlüğünden bahseder. İşte o arkadaş orada yediği yumrukla veya aldığı darbeyle kaldı. Basın mensupları olarak bunun tepkisini sizin vermeniz lazım. Sizden Edirne basını olarak bir tepki bekliyoruz." şeklinde konuştu.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :