AK Parti Akşehir'de Abdurahman Çardakoğlu güven tazeledi

AK Parti Akşehir'de Abdurahman Çardakoğlu güven tazeledi

AK Parti Akşehir 7. olağan ilçe kongresinde Abdurahman Çardakoğlu yeninden ilçe başkanlığına seçildi.   

Konya AK Parti'de ilçe teşkilatı kongreleri sürüyor. 7. olağan kongre süreci kapsamında gerçekleştirilen Akşehir kongresinde Abdurahman Çardakoğlu yeninden ilçe başkanlığına seçildi. 

Partililer pandemi tedbirleri nedeniyle ateşleri ölçüldükten sonra kongrenin gerçekleştirildiği kapalı pazar alanına alındı. Kongrede sosyal mesafeye ve maske kullanılmasına özen gösterildi. .

Kongreye, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, İl Başkanı Hasan Angı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, MHP Akşehir İlçe Başkanı Salih Akça, il ve ilçe yönetiminden partililer katıldı.

aaa.jpg 
AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Milletvekili Orhan Erdem, il başkan yardımcıları ve Akşehir Belediye Başkanı, ilçe ve bölge koordinatörleri ile teşkilat mensuplarının katıldığı kongrede mevcut başkan Abdurahman Çardakoğlu güven tazeledi.

a.jpg

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Kongreler bizim için yenilenme ve tazelenme dönemleri. Geride bıraktığımız 19 yılda pek çok farklı kademede pek çok dava arkadaşımız partimizde görev aldı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En büyük teşekkür ise partimizi kurulduğu günden bu yana güçlü bir şekilde destekleyen hemşehrilerimizedir. Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti, Türkiye’yi nasıl daha güçlü kılabiliriz, gelecek nesillere nasıl daha büyük bir ülke bırakabilirizin çabası içindedir. Bizlerde AK Parti teşkilatları olarak inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. 7. olağan ilçe kongre sürecimizin artık sona yaklaştık. Gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizin ilçelerimize partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Görevi devreden başkanlarıma bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyor; yeni seçilen ya da nöbetine devam eden ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

y.jpg

Azerbaycan Ermenistan’ın karşısında güçlüyse bu Türkiye güçlü olduğu içindir

18 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin çok önemli bir ilerleme kaydettiğine değinen AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, “AK Parti iktidarları ülkemizin yeniden dirilişinin öncüsü oldu. Bugün Azerbaycan Ermenistan’ın karşısında güçlüyse bu Türkiye güçlü olduğu içindir. Bugün Doğu Akdeniz’de Mavi Vatan diye bir vatanımız olduğunu fark ettiysek bu ülkemizde güçlü bir iktidar olduğu içindir. Bugün Kuzey Kıbrıs’taki Türkler sağlıkla seçim yapabiliyorsa Türkiye var olduğu içindir. Şu anda Doğu Akdeniz’de ABD ve Rusya dahil 11 tane ülke var. Bunların birçoğunun Akdeniz’e kıyısı bile yok ama bölgede sismik gemileriyle arama yapan bir Türkiye istemiyorlar. Kısacası sadece Türkiye demek bu topraklardan daha fazlasıdır. Ülkemizin kıymetini bilip liderimizin arkasında duracağız. Geleceğe daha umutla bakıyoruz. Hep birlikte Konyamız için ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

aaaaaa.jpg

Delegelerin yoğun katılım gösterdiği kongrede yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

Tek liste ile girilen seçimde ilçe başkanlığına mevcut İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu seçildi

                                         

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.