AK Parti Aksaray İl Başkanlığına atama

AK Parti Aksaray İl Başkanlığına atama

AKSARAY (AA)- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Aksaray İl Başkanlığı'na atanan Hüseyin Altınsoy, görevine...

AKSARAY (AA)- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Aksaray İl Başkanlığı'na atanan Hüseyin Altınsoy, görevine başladı.

Parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan AK Parti eski Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, kendilerine bugüne kadar destek sağlayan herkese teşekkür ederek, Altınsoy'a görevinde başarılar diledi.

Altınsoy ise kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Partiye hizmet adına tüm gayreti göstereceklerini belirten Altınsoy, şöyle konuştu:

"Allah, bu kadim millete hizmet etme görevini bize nasip etti. Kırgınlık, dargınlık bizim siyasi geleneğimizde asla bulunmamaktadır. Şehrimizde başarının gerçekleşmesi için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, azim ve kararlılığa ihtiyacımız vardır. Çok kıymetli dava arkadaşlarım, ezilenlerin hür sesi olmak, sessiz dünyanın gür sesi olmak, kararlı ve duruşlu durmak, anaların duasını alıp zalimlerin rüyasında olmak, her babayiğidin karı değildir. Gün, istikrar için, adalet için, kalkınma için, hizmet için, güven için, barış, kardeşlik için partimizde kenetlenme günüdür."

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte birlik ve beraberliğin büyük önem teşkil ettiğini vurgulayan Altınsoy, şunları kaydetti:

"Türkiye çok önemli bir tarihi dönüm noktasındadır. İçeride ve dışarıda başta hain FETÖ terör örgütü olmak üzere, diğer terör öğütleri ile büyük mücadeleler verilmektedir. Ülkemizde çok önemli gelişmeler olmakta, yeni gelişmelerde yoldadır. Görüldüğü gibi Türkiye, önümüzdeki dönemde çok kritik bir eşikten geçecektir. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu zor ve kritik süreçte aramıza nifak tohumlarını sokmadan, birliğimizi, gücümüzü pekiştirerek yolumuza devam etmeliyiz."

Devir teslim törenine AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Mustafa Serdengeçti, Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda partili katıldı.


AK Parti Aksaray İl Başkanlığına atama

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :