AK Gençlikten Mahalle Başkanları toplantısı

AK Gençlikten Mahalle Başkanları toplantısı

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Mahalle Başkanları toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun'un katılımıyla gerçekleştirild

oplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sait Çelik, il ve ilçe gençlik kolları teşkilatları üyeleri katıldı. Programda ilk olarak konuşan AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sait Çelik, AK Parti gençliği olarak aktif siyasetten sosyal ve kültürel çalışmalara kadar her alanda iddialı olduklarını belirtti.

 “Esas cevherler bu salonda”

Mahalle teşkilat başkanlarıyla beraber olduklarını ve bin 184 mahallenin burada mevcut olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ise, “Eğer bin 184 mahalle başkanımız görevlerini hakkıyla yapsın biz bütün teşkilatları lağvedelim. Çünkü mahallenin hastasıyla, düğünüyle derneğiyle, fakiriyle, öğrencisiyle, muhtacı ile hepsiyle ilgilenen bir mahalle başkanı varsa başka kimseye ihtiyaç kalır mı? Onun için gerçekten sizler çok çok önemlisiniz” dedi. 1977 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştığını belirten Sorgun, “Beraber afiş astık ilk orada tanıdım Cumhurbaşkanımızı. Yani bu işler böyle tepeden gelmekle falan olmuyor. İşte esas kaynak burası, maden burası, cevherler bu salonda, bu yüzlerce arkadaşımızda. İşte onlardan bir tanesi çıkıyor Recep Tayyip Erdoğan oluyor. Türkiye’nin umudu oluyor, mazlumların mağdurların umudu oluyor” ifadelerini kullandı. Tablo takdimi ve plaketlerin verilmesiyle program sona erdi.