Ak Gençlik Meram’dan Şerbet ve Dondurma İkramı

Ak Gençlik Meram’dan Şerbet ve Dondurma İkramı

Ak Parti Meram Gençlik Kolları üyeleri Ramazan Ayı nedeniyle Meram ilçesinde bulunan camilerde şerbet ikramında bulundu.

On bir ayın sultanı Ramazan Ayında, Ak Parti Meram İlçe Gençlik Kolları üyeleri ilçe merkezinde bulunan camilerde teravih namazı sonrası vatandaşlara şerbet ikramında bulundu. Teravih namazı sonrası şerbet içmek isteyen vatandaşlar ikram çadırı önünde kuyruklar oluşturdu.

Teravih namazı sonrası vatandaşlarla birlikte şerbet içen Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, vatandaşlara şerbet ikramında bulunarak ramazan ayı ve yaklaşan Kadir Gecesini tebrik etti. Gençlik Kollarının şerbet ikramında bulunmasının ve bu etkinliğin ilçe halkı tarafından ilgi görmesinden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Özen “ Gönüllerimize ilahi bereket ve rahmet bahşeden 11 ayın sultanı Ramazan ayını tekrar idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle gönüllerimizi de aydınlatarak zihinlerimizi berraklaştırır. Bu manevi atmosferde idrak ettiğimiz Ramazan ayını ve Pazartesi gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gecesi’nin, gönül huzuru ile kardeşlik ve birlik beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Ramazan Ayı ve Kadir Gecesinin memleketimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Ramazan ayı boyunca ilçe merkezinde bulunan camilerde şerbet ikramında bulunduklarını ifade eden Ak Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, bu etkinliği artık geleneksel hale getirdiklerini belirtti. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Özdemir “İlçemizde bulunan camilerde teravih namazı sonrası şerbet ikramında bulunup, vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğimiz ilçe halkımız tarafından da memnuniyetle karşılandı. Kadir Gecesi günü ise ilçede bulunan camilerde teravih namazı sonrası vatandaşlarımıza dondurma ikramında bulunacağız.  Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın İlçemize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.