Ailesi Hacı Sabancı'ya rest çekti

Ailesi Hacı Sabancı'ya rest çekti

Özge Ulusoy, Sabancı Ailesi'ni karıştırdı

 

Geçen hafta 2 kere Özge Ulusoy ile pişti olan Hacı Sabancı, ailesini çok kızdırdı. Arzu ile Ömer Sabancı, oğullarına "Bir daha onunla karşılaşmak yok" resti çekti.

Ailesiyle sevgilisi Özge Ulusoy arasında kalan Hacı Sabancı, geçtiğimiz haftalarda kariyerini tercih edip ünlü modelden ayrıldı. Herkes ikilinin yeniden bir araya geleceğini düşünürken; eski sevgililer geçtiğimiz hafta 2 kere ayrı ayrı mekanlarda pişti oldu. Bu rastlaşmalar ise Hacı Sabancı'nın ailesi Arzu ile Ömer Sabancı'yı fena kızdırdı.

DÖVMESİ KALDI

Oğullarının iş hayatıyla gündeme gelmesini isteyen Sabancı çifti, dedikodulara göre Hacı'yı sert bir dille uyardı. Ailesinin "Bir daha Özge ile aynı yerlere gitmeyeceksin" uyarısı üzerine sosyetik iş adamının, bir süre gece hayatına veda ettiği öğrenildi.

Bu arada geçtiğimiz aylarda, sevgilisinin baş harfi 'H'yi ayak bileğine dövme yaptıran Özge Ulusoy'un da bu dövmeyi sildirmediği gözden kaçmadı. İkilinin karşılaşmaları ve silinmeyen dövme ise; "Özge ile Hacı Sabancı'nın aşkı gizli gizli devam ediyor mu?" yorumlarına sebep oldu.

Etiketler :