Aileler sabah namazında buluştu! Azerbaycan için Fetih okundu salgından kurtulmak için dualar edildi

Aileler sabah namazında buluştu! Azerbaycan için Fetih okundu salgından kurtulmak için dualar edildi

Konyalılar Sultan Selim Camii’nde sabah namazında buluşarak işgal altındaki topraklarını geri almak amacıyla operasyon başlatan Azerbaycan için Fetih suresi okudu, dualarla kovid salgınından alemlerin Rabbine sığındı

Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği tarafından Konya Müftülüğü himayesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya’da faaliyet gösteren yerel-ulusal birçok sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla ‘Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’ programı gerçekleştirildi.

Sultan Selim Camii’nde bugün sabah namazında buluşan Konyalılar, işgal altındaki topraklarını geri almak amacıyla operasyon başlatan Azerbaycan için Fetih suresi okuyarak dualar etti, okunan hatimlerin duaları yapıldı.

111.jpg

Sekiz-dokuz aydır devam eden Kovid-19 kaynaklı olağanüstü halden, hastalıklardan, yakınlarını kaybetmenin vermiş olduğu psikolojik ve sosyal çöküntüden ailecek Rabb'e sığınıldı. 

img-1786.jpg

'Aileler Sabah Namazında Buluşuyor' projesi kapsamında Sultan Selim Camii'nde program düzenlendi. Sabah namazının kılınmasının ardından Ermenistan işgali altındaki Karabağ'ı geri almak amacıyla operasyon başlatan Azerbaycan için Fetih Suresi okundu.

mg-1698.jpg

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun yaptığı duayla salgın hastalıklardan kurtuluş, birlik, beraberlik ve Afrin başta olmak üzere sınır ötesinde görev yapan Mehmetçikler için eller semaya kaldırıldı.

sabah-namazi-2.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın da katıldığı programda aileleri ile sabah namazına gelen çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

img-1740.jpg

Başkan Altay, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, "Tüm çocuklarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah çocuklarımız yaşları ilerledikçe camiye gelmeye devam edecek. Çocuklarımız camilerimizde hiç eksik olmasın" dedi.

img-1699.jpg

Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği tarafından organize edilen program kapsamında, Akşehir Hasan Paşa İmaret Camii, Beyşehir Eşrefoğlu Camii, Cihanbeyli Merkez Yeşil Camii, Çumra Merkez Ulu Camii, Ereğli Uğurlu Camii, Kulu Merkez Camii ve Seydişehir Seyit Harun Veli Camii'nde de aileler sabah namazında buluştu.

img-1739.jpg

Aileler sabah namazında buluştu! Azerbaycan için Fetih okundu salgından kurtulmak için dualar edildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.