Ahmet Tomor hoca koronavirüs nedeniyle vefat etti

Ahmet Tomor hoca koronavirüs nedeniyle vefat etti

Sakarya'da vaazlarıyla tanınan ve kitapları bir çok dile çevrilen Ahmet Tomor hoca koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 88 yaşındaki Ahmet Tomor hoca koronavirüse yakalanmadan önce Salgın Hastalıklar ve Kader konulu bir vaaz vermişti

Sakarya'da verdiği vaazlarla bilinen ve bir süre önce korona virüse yakalanan 88 yaşındaki Ahmet Tomor hoca, tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında yaşamını yitirdi.

Sakarya'da verdiği vaazlarla bilinen ve kitapları birçok dile çevrilen 88 yaşındaki Ahmet Tomor, yaklaşık 3 hafta önce korona virüse yakalandı. Kocaeli'de özel bir hastanede tedavi gören Tomor, durumunun ağırlaşması sonrasında yoğun bakıma alındı. Tomor, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Ahmet Tomor'un cenazesi 12 Aralık 2021 Pazar (bugün) günü öğle namazını müteakip İmâm-ı Azam Camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedilecek.

hoca.jpg

Ahmet Tomor kimdir?

Adapazarı'nda kendi halinde bir nalburken kendisini dine adayan Ahmet Tomor hoca, vaazlarıyla gönüllere İslam aşkını nakşetmiştir. Bir dönem Selam TV'de verdiği vaazlarla tanınan Ahmet Tomor hoca son dönemde Pazar günleri Yenikent Bağlantı yolu üzerindeki Bosnalı Hacı Mehmet Çalışkan Camii'nde verdiği vaazlar da büyük ilgi görüyordu. Çok sayıda kitabı farklı dillere de çevrilen Ahmet Tomor hocanın vaazları kendi adına sosyal medya hesaplarında yayınlanıyordu. 88 yaşındaki Tomor Hoca bir süre önce koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.

Ahmet Tomor hoca, hastalığa yakalanmadan hemen önce salgın hastalıkların sahabe döneminde nasıl önlendiğini anlatan bir vaaz vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum