Ağır hasarlı bina korna sesiyle yıkıldı: O anlar kameraya alındı

Asrın felaketinin izleri, Hatay'da ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımıyla siliniyor. Samandağ ilçesindeki 4 katlı bir bina, iş makinası operatörünün korna sesiyle adeta yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, depremin izlerini silmek adına gerçekleştirilen kontrollü bina yıkımlarında dikkat çeken bir an yaşandı. Koyunoğlu Mahallesi'nde bulunan 4 katlı ağır hasarlı bir bina, iş makinası operatörü tarafından korna sesi eşliğinde yıkıldı.

Asrın felaketinin etkisi altındaki Hatay'da, ağır hasarlı binaların güvenli bir şekilde yıkım süreci devam ediyor. Koyunoğlu Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın yıkımı, iş makinası operatörünün titiz çalışmasıyla gerçekleştirildi. Operatör, binayı korna sesiyle yıkarak çevredeki insanları uyardı ve o anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, kontrollü yıkımın nasıl gerçekleştiği ve bina parçalarının toz bulutuyla etrafa dağıldığı net bir şekilde görülebiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.