AGD'den Konya'da Şehitler Gecesi ve Erbakan'ı anma programı

AGD'den Konya'da Şehitler Gecesi ve Erbakan'ı anma programı

AGD Konya Şubesi Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ı vefatının 11. yıl dönümünde anacak. Bugün saat 19.30'da Nov Otel’de gerçekleştirilecek programa Eğitimci Yazar Ali Haydar Haksal ile AGD/MGV Eski Genel Başkanı İlyas Tongüç katılacak

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 11. yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılacak. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi Erbakan Haftası dolayısıyla 24 Şubat Perşembe (bugün) Nov Otel’de saat 19.30’da Şehitler Gecesi ve Erbakan'ı anma programı gerçekleştirecek. Programa Eğitimci Yazar Ali Haydar Haksal ile AGD/MGV Eski Genel Başkanı İlyas Tongüç konuşmacı olarak katılacak.

"Erbakan Hoca'nın ideal ve hedeflerine bugün daha çok ihtiyacımız var"

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Vefatının 11. senesinde ülke ve dünya genelinde yaşanan kaos ve kriz ortamı bir kez daha gösteriyor ki, Erbakan Hocamızın ideallerine ve hedeflerine, dün olduğu gibi bugün de daha çok ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.

"Şubat Şehadet ayıdır"

Şubat ayının şehadet ve şahitlik ayı olduğuna değinen Ceylani Kılıç şunları söyledi: İçinde bulunduğumuz Şubat ayı şehadet ayıdır. Şehadet şahitlik etmektir. Yaşadığı döneme ve gelecek nesiller için insanlığın ifsadına çalışan, sömürüyü kendilerine üstünlük sayan ırkçı emperyalistlerin planlarını bozan Hakkın hakim olması adına mücadele eden ve şubat ayında vefat eden, şehadet şerbeti içen birçok önder şahsiyetlerden Akşemsettin, Şeyh Şamil, Abdülhamit Han, İskilipli Atıf Hoca, Hasan El Benna, MalcolmX, Zelimhan Yandarbiyev, Metin Yüksel, Mahmud Esad Coşan, Ali Ulvi Kurucu, Mehmet Emin Saraç ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan gibi ve burada isimlerini sayamadığımız birçok mücahit ve mücahideleri sıralayabiliriz. Bu önder kişilikler dünyada bizlere ışık olmuştur, bizler her birine ayrı ayrı şahitlik ediyoruz hepsinden Allah razı olsun.

9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.