AGD-MGV Konya 18. mezunlar buluşması dolu dolu geçti

AGD-MGV Konya 18. mezunlar buluşması dolu dolu geçti

AGD Konya Şubesi'nin geleneksel AGD-MGV mezunlar buluşmasının 18.'si Arifan Yurdunda başladı. Yoğun program Özel Gençlik İlkokulu’nda verilen mezuniyet yemeği ile devam etti. Çok sayıda mezunun katılım gösterdiği buluşmada heyecan dolu anlar yaşandı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Konya Şubesi mezuniyet programı AGD Genel Başkanı Salih Turhan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi. Yurt içi ve yurt dışından buluşmaya katılım gösteren mezunlar, birbirleri ile hasret giderdi.

ÇOK SAYIDA MEZUN BİR ARAYA GELDİ

AGD Konya Şubesi 18. mezunlar buluşmasını gerçekleştirdi. Arifan Erkek Öğrenci Yurdunda başlayan yoğun program Özel Gençlik İlkokulu’nda verilen mezuniyet yemeği ile devam etti. Çok sayıda mezunun katılım gösterdiği programda heyecan dolu anlar yaşandı. Kuran tilaveti ile başlayan ve akabinde konuşmalarla devam eden programa Saadet Partisi YİK Üyesi Lütfü Yalman, AGD Genel Başkanı Salih Turhan, Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Abdullah Altıntaş, Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, AGD Genel Merkez üyeleri, AGD Konya Şube yönetiminin yanı sıra çok sayıda mezun katıldı. Programda ayrıca Grup Arifan da sahne aldı.

1.jpg

KILIÇ: AGD İNSANLIK İÇİN BİR UMUT IŞIĞI

Mezun buluşmasında yaptığı açılış konuşmasında AGD teşkilatlarında görev almanın bir şükür vesilesi olduğuna dikkat çeken AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Bu teşkilatların değişik kademelerinde görev almış olmak, Milli Görüş Hareketi ile tanışmış olmak bizlere Allah’ın bir lütfudur. İçinde bulunduğumuz şu dünyada ezilen, zulmedilen ve karanlığa sevk edilen insanlık için bir umut ışığı olan bu hareket içerisinde bulunmak bizlere şeref olarak yeter” diye konuştu

2.jpg

TURHAN: AHLAK VE MANEVİYATI ÖNCELEYEREK ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

AGD Genel Başkanı Salih Turhan ise, “Teşkilatlarımızda çeşitli görevlerde bulunmuş tüm kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Bugün burada mezunlarımızla beraberiz. Şunu belirtmek isterim ki mezuniyet üniversite diplomasını almak ile olur fakat biz milli görüş hareketinden mezun olmayı kabul etmiyoruz. Bizim inancımızın gereği olarak daha çok çalışma daha fazla görevlere almaya ahlak ve maneviyatı önceleyerek hız kesmeden çalışımlara devam edeceğiz. Bugün büyük bir gençlik kitlesi ile karşı karşıyayız. Dünyadaki 140 ülkenin nüfusundan daha büyük bir gençlik kitlemiz var. İşte bu gençliğin milli ve manevi değerlere yöneltilmesi gerekir. Bizim böyle bir mesuliyetimiz var" ifadelerini kullandı.

Resim

YALMAN: GENÇLİĞİMİZ DEJENERASYON YAŞIYOR

Mezun buluşmasında söz alan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Lütfi Yalman ise, “Bugün gençliğimiz büyük bir dejenerasyon içerisinde. Gençlerimiz manevi yönden ağır tahribat altındalar Anadolu gençlik derneği bulunduğu konum itibari bu dejenerasyonu önlemek gençlerimizin yaşadığı ağır tahribatı önlemek adına büyük sorumluluklar düşmektedir. Mezun olan kardeşlerimiz de aynı şekilde çalışmalara destek vererek ülkemize gençliğimize ahlak ve maneviyatı önceleyerek çalışmalarda bulunacak inşallah yeniden büyük Türkiye’yi bu yetişmiş kadrolar ile kuracağız” şeklinde konuştu.

Program AGD-MGV mezunlarının hatıra konuşmaları ve fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.