AGD Konya'dan dolu dolu Kış Etkinliği! Kayıt için tıkla başvur

AGD Konya'dan dolu dolu Kış Etkinliği! Kayıt için tıkla başvur

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Ortaokullar Komisyonu, yüz yüze Kış Etkinlikleriyle öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor. www.kasifinkosesi.com adresinden alınan Kış Etkinlikleri kayıtları için son başvuru tarihi 23 Ocak 2023 olarak açıklandı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Ortaokullar Komisyonu, Kış Etkinlikleriyle öğrencilerle buluşmak için hazırlıkları tamamladı. Başvuruları başlayan AGD Kış-ET için son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023 Pazartesi.

AGD Konya tarafından her yıl ara tatilde gerçekleştirilen Kış Etkinlikleri bu yıl da çeşitli ders ve faaliyetler eşliğinde düzenlenecek. AGD Konya Şube Ortaokullar Komisyonun düzenlemiş olduğu etkinlikler içerisinde hem temel dini bilgiler pekiştiriliyor hem de sosyal etkinlikler yer alıyor. Yüz yüze olarak gerçekleştirilecek olan Kış Etkinliklerinde örnek şahsiyetler, atölye çalışmaları, film ve kitap kritikleri gibi eğitimler ve sosyal faaliyetler yer alacak. Kış Etkinliklerine kayıtlar //www.kasifinkosesi.com/ sitesinden yapılabilecek.

Yoğun emeklerle hazırladıkları etkinliklerin öğrencilerle buluşmasını bekleyen AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, “Kış Etkinlikleriyle, öğrencinin sosyalleşmesini ve üretkenliğini arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra öğrencinin doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden ayıran şuurlu bir genç olmasını hedefliyoruz” dedi.

AGD KONYA KIŞ ETKİNLİĞİ KAYIT BAŞVURU LİNKİ

Konya genelinde ara tatilde düzenlenecek olan Kış Etkinliklerine kayıtlar alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023 olarak açıklandı.

kis-etkinlikleri-2023.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.