Ağaç işleme makineleri sektörü yarın WoodTech fuarında buluşuyor

Ağaç işleme makineleri sektörü yarın WoodTech fuarında buluşuyor

AİMSAD iş birliği ile Reed TÜYAP tarafından düzenlenen 34. Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech, yarın 10.30'da Tüyap Fuar Merkezi’nde açılıyor. Avrasya Bölgesi’ndeki en büyük buluşma noktası olan fuar 13 Ekim'de sona erecek

Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD) iş birliği ile Reed TÜYAP tarafından organize edilen, ağaç işleme makineleri sektörünün Avrasya Bölgesi’ndeki en büyük buluşma noktası olan 34’üncü Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech, 9 Ekim’de (yarın) saat 10.30'da Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. Fuar 13 Ekim 2021'de sona erecek.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin katılımıyla açılacak olan fuar aynı zamanda INTERMOB Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek. 60 ülkeden yabancı alıcıları İstanbul’da buluşturacak olan WoodTech, sektörün yıllardır tek buluşma noktası olmanın yanı sıra ulusal, bölgesel ve uluslararası şirketler için önemli bir iş birliği platformu olma özelliği de taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler