Afyonkarahisar'da toplu açılış töreni

Afyonkarahisar'da toplu açılış töreni

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: - "Bütün ekip arkadaşlarımla Afyonkarahisar'da olduğu gibi diğer 80 ilde de insanımızın hayatını kolaylaştırma, yaşam konforunu artırma, ülkemizin ekonomisinin büyümesi adına lokomotif sektör olan ulaştır

AFYONKARAHİSAR (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bütün ekip arkadaşlarımla Afyonkarahisar'da olduğu gibi diğer 80 ilde de insanımızın hayatını kolaylaştırma, yaşam konforunu artırma, ülkemizin ekonomisinin büyümesi adına lokomotif sektör olan ulaştırmada, denizcilikte, haberleşmede projelerimiz hız kesmeden devam edecek." dedi.

Arslan, İscehisar, Emirdağ, Özdilek kavşakları ve Karahisar tünelinin açılış törenindeki konuşmasında, geçen yıl Afyonkarahisar'daki istişare ve değerlendirme toplantısına gelen bir milletvekilinin İscehisar ilçesinde kaza geçirdiğini anımsattı.

O günden sonra, kazanın yaşandığı bölgeye bir kavşak yapılması için hızla çalışmalara başladıklarını ifade eden Arslan, aradan bir yıl geçmeden prejeyi bitirdiklerini ve vatandaşların hizmetine sunduklarını bildirdi.

Arslan, Afyonkarahisar'ın birçok ilin kavşak noktası olduğunu, bu nedenle kentte başlattıkları projeleri hızla bitirebilmek için olağanüstü gayret gösterdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Elbetteki bunu yaparken sizlerin himayeleri önemliydi. Ancak bizim tek başımıza değil, 100 bin kişilik Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ailesi ile birlikte yaptığımızı özellikle ifade etmek isterim. Karayolları Genel Müdürümüz İsmail Bey başta olmak üzere ekibiyle birlikte olağanüstü bir gayret sarfediyorlar. Mühendisinden teknikerine, teknisyenine, işçisine kadar herkesin alın teri, emeği var. Onlara ülkemin insanı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Afyonkarahisarlılar bilmeli ki; sizin talimatlarınız çerçevesinde projelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Diğer projeleri de bir an önce bitirmek, hizmete sunmak adına gecemizi, gündüzümüze katmaya devam edeceğiz."

- "Halka hizmeti, Hakk'a hizmet bilerek çalışıyoruz"

Afyonkarahissar'a bağlı Erkmen beldesinde de bir kavşak yapılması için çalışmaları başlattıklarını dile getiren Arslan, "Onun da inşaatına başladık. İnşallah yakında onu da Afyonkarahisarlıların hizmetine sunmuş olacağız." diye konuştu.

Arslan, milletin hizmetinde olmaya devam edeceklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başkanımızın söylediği gibi halka hizmeti, Hakk'a hizmet bilerek çalışıyoruz. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Bütün ekip arkadaşlarımla Afyonkarahisar'da olduğu gibi diğer 80 ilde de insanımızın hayatını kolaylaştırma, yaşam konforunu artırma, ülkemizin ekonomisinin büyümesi adına lokomotif sektör olan ulaştırmada, denizcilikte, haberleşmede projelerimiz hız kesmeden devam edecek. Dolayısıyla daha fazla erişen, daha fazla ulaşan bir Türkiye Cumhuriyeti için yola devam diyoruz, hizmete devam diyoruz."

Toplu açılış törenine, Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :