Afyonkarahisar, Türkiye Ragbi Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak

Afyonkarahisar, Türkiye Ragbi Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak

Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin, Türkiye Şampiyonası için hazırlıkların tamamlandığını ve 3-5 Mayıs tarihlerinde 24 takımın kıyasıya mücadele edeceğini açıkladı. Spor severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Türkiye'nin spor sahnesinde heyecan dolu bir etkinlik yaklaşıyor. Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin, Türkiye Şampiyonası için geri sayımın başladığını duyurdu. 3-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuva, 24 takımın kıyasıya rekabetine sahne olacak.

Ragbi, Türkiye'de hızla yayılan ancak henüz geniş kitlelerce bilinmeyen bir spor dalı olmasına rağmen, seyir zevki yüksek mücadeleleriyle dikkat çekiyor. Bu yılki şampiyonanın Afyon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirileceğini belirten Şahin, turnuvaya tüm spor severleri davet etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası, ragbi tutkunlarını bir araya getirecek ve sporun yaygınlaşması adına önemli bir adım olacak. Şahin, turnuvanın başarılı geçmesinde katkısı bulunan Bakan Osman Aşkınbak'a teşekkürlerini iletti.

Sporun kalbinin atacağı bu mücadele dolu günler için spor severlerin heyecanı şimdiden dorukta. Türkiye Ragbi Şampiyonası, sporun ruhunu ve rekabetin en güzel örneklerini sahaya taşıyacak.

Afyonkarahisar, Türkiye Ragbi Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler