Afyon'da öldürülen Abdullah Üney'in katili 8 yıl sonra Antalya'da yakaladı

Afyon'da öldürülen Abdullah Üney'in katili 8 yıl sonra Antalya'da yakaladı

Afyon'da 23 yaşında öldürülen Abdullah Üney'in katil zanlısı Mehmet Çakal 8 yıl sonra Antalya Konyaaltı'nda bir evde yakalandı. Tutuklanan zanlı cezaevine gönderildi

Afyonkarahisar'da 2014 yılında cinayete kurban giden Abdullah Üney'in katili Mehmet Çakal Antalya'da gerçekleştirilen operasyonda yakalanarak, cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, 16 Temmuz 2014 yılında Abdullah Üney (23) husumetlisi olduğu iddia edilen Mehmet Çakal tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Cinayetin soruşturma dosyası yeniden açıldı

Aradan geçen 8 yılda olayın faili yakalanamazken, soruşturma dosyasını tekrar açan jandarma ekipleri olayın şüphelisi Çakal'ı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde şahsın Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Bahtılı mahallesindeki bir evde olduğunu tespit edildi. Jandarma ekipler adrese düzenledikleri baskında Çakal'ı yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, olayın gerçekleştiği 16 Temmuz 2014'de Abdullah Üney, ölmeden 10 dakika önce bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansımıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.