Afyon’da korkutan yangın! 2 katlı binayı alevler sardı

Afyon’da korkutan yangın! 2 katlı binayı alevler sardı

Afyonkarahisar'da 2 katlı binada çıkan yangın korkuttu. Çevredekilerin ihbarıyla gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile binayı saran yangın, yanındaki binalara sıçramadan kontrol altına alındı

Afyonkarahisar'ın Kayadibi Mahallesinde 2 katlı metruk binada çıkan yangın bir anda büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiyenin zamanında müdahalesi ile alevler yandaki binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

Olay, Afyonkarahisar'ın Kayadibi mahallesi Ortasivri sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokakta bulunan iki katlı metruk binanın üst katından dumanlar çıktığını gören çevre sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

ALEVLER ÇATI KATI VE İKİNCİ KATI SARDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler çatı katı ve ikinci katı saran alevlere müdahale ederek söndürdü. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile yangın yanındaki binalara sirayet etmeden söndürüldü.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından söndürülen yangının ardından polis inceleme başlatırken, ölen ya da yaralananın olmadığı olayın ardından binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Afyon’da korkutan yangın! 2 katlı binayı alevler sardı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.