Afyon'da karşı şeride geçen tırın 6 aracı biçtiği kazada bir kişi daha hayatını kaybetti

Afyon'da tırın karşı şeride geçip, biri traktör, 6 aracı biçtiği kazada yaralı sayısı artarken, yaralılardan Mehmet Balon sevk edildiği Isparta'daki özel bir hastanede hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde kontrolden çıkan tırın karşı şeride geçip, biri traktör, 6 aracı biçtiği kazada yaralı sayısı arttı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 37 yaşındaki çekici sürücüsü Mehmet Balon ise hayatını kaybetti.

Kaza, Afyonkarahisar-Antalya karayolu Dinar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Azerbaycan uyruklu Qasımov İsgender Y. idaresindeki 20 ZA 427 plakalı rulo iplik yüklü tır henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıktı. Tır yol ortasındaki refüjü aşıp karşı şeride geçip önce Çağlayan Gürsu sevk ve idaresindeki 03 RG 161 plakalı araca, ardından Mehmet Balon yönetimindeki üstünde sıfır kilometre traktör yüklü olan 03 FH 214 plakalı çekiciye, daha sonra 3 otomobil ve 1 hafif ticari araca çarptı. Kazanın ardından ortalık adeta savaş alanına dönerken, tırın dorsesi yola yan yattı, içerisindeki rulo iplikler ise çevreye dağıldı.

Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, çekici sürücüsü Mehmet Balon ve araçlarda bulunan Mustafa Çakmak (43), Hatice Çakmak (38), Z.Ç. (14), B.Ç. (7) ve tedaviyi kabul etmeyen bir kişi yaralandı. Yaralılardan hastaneye kaldırılan Mehmet Balon sevk edildiği Isparta'daki özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Polis tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.