Afyon'da iki kuzen kavgalı oldukları kuzenlerin kapısına dayandı: 2 yaralı

Afyon'da iki kuzen kavgalı oldukları kuzenlerin kapısına dayandı: 2 yaralı

Afyonkarahisar'da iki kişiyi vurduktan sonra kaçan şahısların peşine düşen jandarma ekipleri şüpheliyi ve suç ortağı kuzenini telefon ile ulaşıp ikna ederek, olayda kullandıkları tüfekle teslim olmalarını sağladı.

Olay, Kocatepe beldesi Kümeevler'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Ö. (40) ve C.Ö. (54) isimli şahıslar evlerinde otururken aralarında husumet bulunduğu öne sürülen K.E. (31) ve K.E. (19) ikametlerine geldi.

Kapıyı açan baba Ş.Ö.'ye oğlu C.Ö. ve M.Ö. ile konuşmak istediğini söyleyen iki kuzen ile baba arasında tartışma çıktı. Sesleri duyan M.Ö. ve C.Ö., dışarı çıktıklarında ise K.E., yanında bulunan tüfekle taraflara ateş açtı.

Tüfekten çıkan saçmalar M.Ö. ve C.Ö.'nün göğüs bölgesine isabet etti. Yaralanan şahıslar aile üyelerinin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Kuzenler olayda kullandıkları tüfekle teslim oldu

İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri ise kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler telefon ile ulaştıkları iki kuzeni uzun bir görüşme sonrası ikna etti. Jandarmanın konuşarak ikna ettiği K.E. ve K.E., isimli kuzenler olayda kullandıkları tüfekle teslim oldu.

Yaralıların kaldırıldıkları hastanede tedavileri devam ederken, olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.