Afyon'da dev operasyon! Tır dolusu doldurulmuş ‘makaron’ yakalandı

Afyon'da dev operasyon! Tır dolusu doldurulmuş ‘makaron’ yakalandı

Afyon polisi son yılların en büyük doldurulmuş makaron operasyonlarından birine imza atarken, durdurlan Kıbrıs plakalı bir tırda 6 milyon 800 bin adet doldurulmuş makaron yakalandı

Afyonkarahisar polisi son yılların en büyük doldurulmuş makaron operasyonlarından birine imza attı. Kent girişinde, durdurulan Kıbrıs plakalı bir tırda 6 milyon 800 bin adet doldurulmuş makaron yakalandı.

KOLİLERDEN 6 MİLYON 800 BİN MAKARON ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, operasyon Afyonkarahisar-Antalya karayolu üzeri kent girişinde yapıldı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda Kıbrıs plakalı bir tır duruldu. Tır ve dorsesinde arama yapan ekipler kolilerin içerisinde 6 milyon 800 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirdi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından araç sürücüsü S.Y. (38) gözaltına alındı. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Öte yandan, makaronların koliler içerisinde ele geçirilmesi ise polis kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

Afyon'da dev operasyon! Tır dolusu doldurulmuş ‘makaron’ yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.