Afyon - Konya yolunda kaza! Karşı şeride uçan araç takla attı! 2 yaralı

Afyonkarahisar - Konya Karayolunda kontrolden çıkan Karaman plakalı otomobil, önce karşı şeride uçtu ardından refüje girip takla atarak ters döndü. Trafik kazasında otomobildeki 2 kişi yaralandı

Afyonkarahisar - Konya yolunda kontrolden çıkarak karşı şeride uçup ardından refüje girip takla atan Karaman plakalı otomobildeki 2 kişi yaralandı.

KARŞI ŞERİDE GEÇİP BİR ARACA ÇARPTI REFÜJE TAKLA ATTI

Kaza, Afyonkarahisar- Konya kara yolu Fatih Havaalanı girişi yakınlarında saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.B. idaresindeki 70 FS 408 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bulunduğu şeritten karşı şeride geçerken farklı bir araca daha zarar verdi, ardından refüje takla atarak uçtu.

Afyonkarahisar’da trafik kazası 2 yaralı

İKİ KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, araçta yolcu olarak bulunan S.K. ile E.K. ise yaralandı, sağlık ekipleri tarafından çevre hastaneye kaldırıldı. Polis karayolunda trafik güvenliğini alırken, kullanılamaz hale gelen araç ise çekici yardımı ile refüjden kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Afyonkarahisar’da trafik kazası 2 yaralı

Afyonkarahisar’da trafik kazası 2 yaralı

Afyonkarahisar’da trafik kazası 2 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum