Afyon Konya yolunda kamyon alev alev yandı! O anlar kamerada..

Afyon-Konya karayolunda seyir halindeki kamyon bir anda alev alev yanmaya başladı. Sürücü kamyonu sağa çekerek hemen kendisini dışarı atarken, yaşanan panik anı kameraya böyle yansıdı

Afyonkarahisar-Konya karayolunda seyir halindeki kamyon henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerince söndürülen olayda, ölen ya da yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar oluştu.

ALEVLERİ GÖRÜNCE KENDİSİNİ DIŞARIYA ATTI

Edinilen bilgilere göre, O.Y. idaresindeki mermer yüklü kamyon Afyonkarahisar- Konya karayolu Çay ilçesi yakınlarında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı biranda alev aldı. Araç şoförü O.Y kamyonu sağa çekerek hemen kendisini dışarı attı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Motor bölümünde başlayan ve kısa sürede yayılan alevler çevredeki vatandaşlar da müdahale ederek söndürmeye çalıştı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Seyir halindeki kamyon alevlere teslim oldu

Seyir halindeki kamyon alevlere teslim oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.