Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve yardımcısı Emin Karaosmanoğlu görevden alındı

Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve yardımcısı Emin Karaosmanoğlu görevden alındı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile yardımcısı Emin Karaosmanoğlu görevden alındı. Görevden almalarla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, haber Afyonkarahisar gündemine bomba gibi düştü

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile yardımcısı Emin Karaosmanoğlu görevden alındı. Görevden alınan Yalçın'ın yerine Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi atandı.

Yalçın'ın görevden alınmasına ilişkin resmi açıklama yapılmadı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Afyonkarahisar İl Melli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Karaosmanoğlu, kravat takmaması, sakal ve saçlarının uzunluğu gibi nedenlerden dolayı eleştiriliyordu.

Emin Karaosmanoğlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinin sona erdiğini bugün Milli Eğitim camiasına bir mesajla şöyle duyurdu:

Değerli müdürlerim, fedakar, vefakâr, kahraman dava arkadaşlarım, pazartesi günü itibariyle 22 aydır yürütmekte olduğum Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevim bugün 07.11.2022 Pazartesi sona erdi. Afyonkarahisar Merkezde çalıştığım tüm müdür, müdür yardımcısı, öğretmen ve diğer çalışanların tamamına hakkım helaldir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a emanet olun.

Görevden almalarla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, haber Afyonkarahisar gündemine bomba gibi düştü. Çok sayıda veli görevden alınmaların nedenini sorgulamaya başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.