Afyon - Ankara yolunda otomobil bariyerlere çarptı! 3 ağır yaralı

Afyon - Ankara yolunda otomobil bariyerlere çarptı! 3 ağır yaralı

Afyonkarahisar-Ankara karayolu Emirdağ ilçesi mevkiinde otomobil önce bariyerlere, ardından refüje çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Deniz Akbalık ile araçta bulunan Hakan Çeri ve Aykut Bozkuş ağır yaralandı

Afyonkarahisar - Ankara karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce bariyerlere, ardından refüje çarptı. Kazada araçta bulunan 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Afyonkarahisar-Ankara karayolu Emirdağ ilçesi Ümraniye köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Deniz Akbalık idaresindeki 06 CEG 634 plakalı Volkswagen marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solunda bulunan bariyere ve ardından refüje çarptı.

Kazada araç sürücüsü Deniz Akbalık ile araçta bulunan Hakan Çeri ve Aykut Bozkuş ağır yaralandı. 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, oradan Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazaya ilişkin polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.