Afrin şehitleri için mevlit

Afrin şehitleri için mevlit

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nda şehit düşen askerler ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Ahmet Yesevi Camisi'nde okutulan mevlit programında, başta "Zeytin Dalı Harekatı"nda şehit olanlar başta olmak üzere tüm şehitler için dua edildi.

Birlik Başkanı Osman Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere başarılar diledi.

Harekat sırasında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyen Karadeniz, "Çankırı esnafı olarak her zaman ve her yerde Mehmetçik ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanındayız. Mevlidimize bütün Çankırı halkını davet ettik. Bu vesileyle bugüne kadar şehit olmuş tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Aynı zamanda hem TSK’ya hem de polisimize görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :