Afrin şehidinin eşi bu fotoğraflarla Türkiye'yi ağlattı

Afrin şehidinin eşi bu fotoğraflarla Türkiye'yi ağlattı

Afrin'de şehit olan Fatih Mehmethan'ın eşi, düğün albümlerinde yer alan kareleri tek başına yeniden çektirdi. Gamze Mehmethan'ın o yalnız başına verdiği o pozlar tüm Türkiye'yi ağlattı

Afrin Harekatı'nın şehitlerinden biri Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan'dı. Şehidin acı haberi o dönemde baba ocağı olan Ümraniye'ye düşmüş ve şehidin ailesi gözyaşlarına boğulurken, acı haberin ardından yakınları ve komşuları şehidin evine akın etmişti.

Şehidin eşi Gamze Mehmethan ise eşinin cenazesini askeri üniforma ile karşılamış ve tabutun başında 'Kalk da bana gel' diyerek adeta yürekleri dağlamıştı.

Eşinin şehit düştüğü dönemde henüz 4 aylık evli olan Gamze Mehmethan, aradan geçen sürenin ardından eşiyle çektirdiği düğün fotoğraflarının aynısını bu kez tek başına çektirdi.

Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Mehmethan'ın boynunda eşinin künyesi ve alyansını taşıdığı dikkatlerden kaçmadı.

ŞEHİT HABERİ ASKER KINASINDA GELMİŞTİ

Gamze Mehmethan, TVNET'te katıldığı programda eşinin şehit haberinin geldiği gün kendi kardeşini askere göndermeye hazırlandıklarını dile getirmiş ve "İçimde bir sıkıntı vardı. Akşam kardeşimin eğlencesini yapmaya gittik. Herkes oynuyordu.

O Afrin’de olduğu için oynamak içime sinmedi. Kardeşimin kınasını yoğurdum. Çay servisi yapıyorduk. Komutanlar gelmiş beni çağırttılar.

Onları görünce hemen ağlamaya başladım ‘şehit mi oldu’ dedim, cevap vermediler. 8 gün sonra doğum günüydü” demişti.

Etiketler :